top of page

Excursió de nivell 1r trimestre

Els caps de setmana del 18-19 i 25-26 de novembre, els diferents grups de l'Esplai Sant Ildefons van fer la primera excursió d'aquest curs! Tot i que alguns grups finalment no van poder marxar tot el cap de setmana, uns quants van quedar dissabte per fer una activitat més llarga que de normal. A continuació ens expliquen què han fet:


Els Bufanúvols ens hem convertit en aviadors i hem viatjat al planeta dels contes!!!! ✈️👩‍✈️🧑‍✈️☁️Hem après un munt de coses, hem conegut a la gent del Prat (i hem passat per l’oculista👀), hem vist avions de veritat, hem jugat i hem rigut moltíssim, i hem fet un viatge al nostre interior per descobrir aquelles coses que ens agraden i desfer-nos d’aquelles coses negatives. Ens ho hem passat molt i molt bé! Primera excursió de nivell superadíssima🌈🎉🙌🏼


Trenques vam fer un dissabte especial i vam fer el super masterchef: minipizzes i postre dolç de xocolata😍!!!!


Mowglis vam anar a Can Masdeu, un centre autogestionat xulíssim ubicat a Horta, al peu de Collserola, rodejat de bosc. Un cop allà vam dinar tots plegats i després vam començar l'activitat, que consistia en un "monopoli" versionat. En lloc de ser despiadats capitalistes els mowglis es van convertir en mitjans de comunicació (amb el seu propi logo i nom) que competien per adquirir millor material (micròfons, càmeres, personals i fins i tot un satèl·lit!). Els diners els aconseguien mitjançant mini-activitats com ara salt de foulards, el "matar", el rei i molts altres. Ens ho vam passar d'allò millor!


Els Apos vam anar a Sant Just Desvern. Vam dormir a un local cedit pel cau AEIG Martin Luther King. Dissabte al matí vam fer la descoberta del poble i a la tarda vam tractar el 25N, el dia contra les violències masclistes, a través de l'àlbum "El mal querer" de la Rosalía. Vam fer activitats sobre les relacions tòxiques, sobre el maltractament i també altres jocs variats.

Diumenge al matí vam fer una excursió fins la Penya del Moro i, en tornar, vam fer un partit de futbol. Ens ho vam passar molt bé i vam riure molt!

15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Σχόλια


bottom of page