top of page

Actualització sobre el 50è

El curs 2019/20 l'Esplai Sant Ildefons va fer 50 anys i, per celebrar-ho, vam organitzar diferents esdeveniments. La primera celebració (a l'octubre) la vam celebrar sense problema, però com sabeu, la festa grossa es va haver d'aplaçar a causa de la pandèmia. Arribats a aquest punt, l'equip de monis us informa que passarem a celebrar els 55 anys el curs 2024-2025 i en muntarem una de grossa com la idea prevista originalment (explicada més a baix)!

Berenar el 19 d'octubre

Dissabte 19 d'octubre a les 18h al parc Moragues, a l'acabar l'esplai, vam fer un berenar per celebrar el començament del 50è curs de l'Esplai. Tothom que forma part de l'Esplai Sant Ildefons o bé hi ha format part alguna vegada va ser convidat i convidada, així com els membres de la Parròquia de Sant Ildefons, que ens ha acollit tots aquests anys.

L'esplai va tenir lloc de 16 a 18h i aleshores va començar la festa. La festa va constar d'un pica-pica i vam comptar amb parlaments d'un antic responsable de l'Esplai i d'un membre del MCECC. A més, hi va haver un animador divertidíssim que ens va tenir ben entretingudes durant una bona estona!

Festa a El Padrós

Per la festa grossa, tota la gent que ha format part de l'Esplai durant aquests 55 anys ens reunirem a una masia situada al costat de l'antiga casa de colònies de l'Esplai (El Padrós) per celebrar el 55è aniversari. Es prepararan un munt de sorpreses per a aquesta festa, com ara jocs, tallers, una excursió al Padrós, podrem veure fotografies i documents antics de l'Esplai entre d'altres, i, per descomptat, tindrem un molt bon dinar.



9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page